Om os2019-05-16T10:54:28+02:00

VI KÆLER FOR DETALJEN OG VÆRNER OM SMAGEN

JESPER DILLON ÅBNEDE SHARKHOUSE I 1999

Lysten og konceptet var i nogle år vokset frem, gennem arbejde herhjemme og en del års ophold og arbejde i Caribien og USA. Jesper Dillon så en klar mulighed for at udnytte sin faglige kunnen og mange erfaringer. Inspirationen skulle omsættes til Shark Houses globale madrepertoire.

Det startede med en deli i Blågårdsgade, senere blev det til en deli mere i Istedgade, samt en restaurant i Griffenfeldsgade med Caribisk fusionskøkken.

Sideløbende med dette har Shark House i alle årene leveret frokoster hver dag til firmaer i København, Storkøbenhavn, Nordsjælland, Roskilde og Køge samt masser af selskaber ud af huset.

Restaurant og Deli’er er skiftet ud med adresse på Marielundvej i Herlev, i 2005, men kærligheden til maden er fulgt med hele vejen.

FROKOST OG SELSKABER

VORES FOKUS OMRÅDER

I Herlev har vi bygget et stort og rummeligt køkken hvor vi laver dejlig frokost og selskaber til stort og småt, og nyder at arbejde med maden og de gode råvarer. Jesper styrer køkkenet sammen med en håndfuld af de ypperste kokke. Sammen sørger de for at Shark House har glade og tilfredse frokost kunder.

Vi har også indrettet et dejligt selskabslokale med plads til omkring 50 personer, men som også er super hyggeligt hvis man kun er 20. Ring eller skriv gerne og hør nærmere.

  • Catering

  • Frokostordninger

  • Selskabslokaler

  • Webshop

SHARKHOUSE PÅ ROSKILDEFESTIVALEN

A PIECE OF CAKE

Shark House er også på Roskilde festival hvert år. Det har vi været siden 2002
Vi har lavet alt fra store Caribiske burgere til restaurant i Back stage området.
De sidste 6 år har vi haft “A Piece of Cake”.
Det er en Økologisk kaffe og kage bod, med et udvalg af vores lækre hjemmebagte økologiske kager, samt god økologisk kaffe eller the fra Pukka the.
Kig ind hvis du kommer forbi

NYTTIGE LINKS