LEVERING OG VILKÅR2019-05-16T11:05:18+02:00

LEVERING OG VILKÅR

SELSKABSMAD:

Ændringer eller afbestillinger af kuvertantal foretages inden kl. 14.00 mindst 3 dage før levering. Der kan ikke ændres til mindre end 20 kuverter på selskabsmenuer.

Betalingsbetingelser: Ved ordrer på under kr. 8000 inkl. Moms, faktureres det fulde beløb efter leveringen er foretaget.

Ved ordrer på over kr. 8000 inkl. Moms kan vi bede om 50 % af den samlede pris i depositum inden leveringsdatoen.

Aflyses arrangementet 2 dage før aftalte dato, skal kunden betale 50% af aftalte arrangementspris.

Aflyses arrangementet dagen før skal kunden betale 75% af aftalte arrangementspris.

Aflyses arrangementet samme dag betales 100% af aftalte arrangementspris.

BETALING

Når bestillingen er gennemført modtager du en ordrebekræftelse via din email. For alle betalingsformer gælder, at alle informationer sendes krypteret, og vi modtager ingen informationer om din konto, kortoplysninger eller lignende. Vi modtager udelukkende besked om at bestillingen er gennemført.

Ved betaling med kredit- eller købekort kan det hævede beløb ikke overstige det af dig accepterede beløb. Såfremt en enkelt vare er udsolgt, vil ordren blive effektueret uden den manglende vare og beløbet vil blive tilsvarende nedsat.

FORTRYDELSESRET

I henhold til en undtagelse i forbrugeraftaleloven, fortrydelsesretten område, paragraf 17 stk. 2 og paragraf 9 stk. 2 er køb af levnedsmidler og andre varer til husholdningens løbende forbrug, som købes på offentlige steder, torve og markeder, eller som skal leveres direkte til forbrugeren, ikke omfattet af fortrydelsesretten.

PERSONLIGE OPLYSNINGER

Personlige oplysninger du afgiver til Shark House Kitchen i forbindelse med købet videregives på ingen måde til tredjepart. Alle oplysninger du har afgivet opbevares forsvarligt i elektronisk format, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Shark House Kitchen.

I forbindelse med den elektroniske betaling gemmes ingen konto eller kreditkortoplysninger. Al data-kommunikation i forbindelse med den elektroniske betaling sker via Epays betalingsgateway. Denne data-kommunikation sker med størst mulige sikkerhed via en krypteret SSL-forbindelse efter forskrifter fra PBS/Nets.

Navn, adresse, telefonnummer. og e-mail gemmes. Ligeledes sker der en registrering af den IP-adresse hvorfra bestillingen er gennemført. Denne registrering anvendes kun i tilfælde af falske bestillinger. Falske bestillinger vil blive politianmeldt.

SIKKERHED VED ONLINE BETALING

Når man betaler med sit kreditkort via internettet, kan det virke lidt uhåndgribeligt at man blot indtaster sine kortoplysninger og trykker på en knap. Men takket være dansk lovgivning kan du vide dig sikker når du betaler via internettet. Der ligger et regelsæt til grund for elektronisk betalingsløsninger, som har til formål at opretholde størst mulig sikkerhed mod misbrug. Hvis du derfor opdager en betaling, du ikke kender til og som er trukket fra din konto, er der kortudstederens (pengeinstitut, finansieringsselskab o.lign.) pligt at tilbageføre beløbet til din konto. Kortudstederen må så bagefter kræve penge tilbage fra den butik som har trukket beløbet.

KORT BETALINGER

Der kan kun bruges de mest almindelige kort i vores webshop:

– Dankort
– Visa
– Mastercard

VALUTA

Der handles I (DKK) danske kroner.

VIRKSOMHEDSINFO:

Shark House Kitchen ApS
Smedeholm 15
2730 Herlev
CVR: 2961 9107
Tlf: 3535 5132

Kontorets åbningstider er mandag til fredag fra kl. 8.00 til kl. 14.00

Udenfor disse tider kan der lægges besked på telefonsvarer eller sendes en mail på

info@nullsharkhouse.com

FROKOSTORDNINGER

SMAG FRA HELE VERDEN

CATERING

I HELE STORKØBENHAVN

MØDER & RECEPTIONER

SÆRLIGE LEJLIGHEDER

WEBSHOP

AFTENS MIDDAG ALLE HVERDAGE

NYTTIGE LINKS